Post by erertucompmoun on Feb 19, 2022 7:48:10 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Cooking - Star Chef ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Cooking - Star Chef IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ raha lahti lukustada ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Cooking - Star Chef 2022 version ▞▞▞
Hindeks 4 tärni sisu ja naudingu eest, mida ma sellest välja saan. Kindlasti on teha palju! See mäng on aga räigelt rahahaaramine (ilmselt üks hullemaid, mida ma näinud olen). Kuigi ma kulutasin reklaamide eemaldamiseks 99 senti, oli see minu arvates rohkem kui seda väärt, sest need on VÄGA pealetükkivad ja mängud peavad raha teenima. Ma ei kuluta sentigi millegi peale, mis toidab vajadust kulutada tegelikku raha igal ÜHE käigul. Kuid ma naudin seda mängu jaoks rahulikult.
Thế giới Football League Thể thao otsv
See on huvitav, kuid liiga raske
Seda mängu tuleb korralikult värskendada. Kui ma võitsin taset ilma Šveitsi kooki kasutamata, ei teata, et ülesanne on täidetud. See on lõbus, kuid ülesannet tuleb värskendada.
Crazy Cooking - Star Chef Kasual ccfi
See on tõesti tore mäng, minu jaoks väga tore ja tõhus. Reklaamid ei ole näiteks üldse häirivad: ei sega tegelikku toiduvalmistamist või mängimist
See on üks paremaid toiduvalmistamisrakendusi, mida olen mõnda aega mänginud. Nad pakuvad tasuta teemante päevas ja see aitab versiooniuuendustel, erinevalt teistest mängudest, kus versiooniuuendused on alguses tasuta, kuid mingil põhjusel pakkumised kaovad ja kui soovite versiooniuuendusi, peate maksma. Võin vaid öelda, et palun andke meile reklaamide vaatamise eest teemante. See muudab nii mängimise lõbusamaks. Hea mäng siiani!!
IGA KORRA MÄÄRUSE MÄÄR
hirmsaid reklaame ilmub pidevalt
Esiteks oli see hea, aga nüüd, et minna teise kohta, tuleb läbida 15 taset, mul on samas köögis mängimisest igav n ei saa ka piisavalt teemante teise kööki jõudsin esimesena peaaegu 5-6 restorani, kuid nüüd olen ikka esimeses kinni 😓😓 palun varuge rohkem teemante😁😁😁
Ma sööksin ulukiliha, see pole isegi selline ⭐ See on 5 tärni jaoks
Ma armastan seda mängu väga, ma mängin arvutis ja mobiilis hehe😇😁seda mängu mängin alati, las ma lõõgastun☆☆☆☆☆
Ma armastan seda mängu, kuid ma muudan oma telefoninumbrit ja nüüd installisin selle mängu, kuid ma ei saa videoid vaadates tasuta gema ega münte koguda. Ma ei saa aru ❓❓ palun aidake...!!!
Crazy Cooking - Star Chef કેઝ્યુઅલ jggf
See mäng on hea, aga ma mõtlen. Näoraamatu konto see pole töö, ta ütleb, et sul on näoraamatus ainult 8 sõpra Jah............
ülespoole liikumine võtab kaua aega.
Ei suuda edasi liikuda
Sa mõtled teemantidega nii tõsiselt, muidu on see hea
ma ei saa aru
Mängu on lõbus mängida, kuid mõnikord soovin, et saaksin tasuta kalliskive kiiremini kätte
See mäng paneb mind kokkama armastama.
Armastan graafikat!!! Palju nalja!!! Liiga palju reklaame, kuid võite maksta vaid 99 senti, et KUULUTUSID EI OLE!!! ARMASTAN SEDA!!!
Hindaksin seda 5-ga, kuid me ei saa piisavalt kalliskive, et mängida ilma neid ostmata. Ma ei pea selliseid mänge. Lihtsalt aja küsimus, enne kui ma selle kustutan.
see pole halb mäng, kui jõuate erinevatele tasemetele, muutub see raskemaks ja peate kiiresti liikuma
See mäng on väga maitsev ja minu jaoks oluline
See on parim mäng, aga tuleb rohkem kostüümi ja kõik tuleb ise teha😊😊
Parim mäng kunagi on teemantide probleem, kuid on videoid, et seda vaadata ja seejärel teemante hankida
Ma arvan, et ükski sõna ei suuda kirjeldada, kuidas ma selle mängu vastu tunnen. Ma armastan seda . Kuid te peaksite teemandi hindu alandama, kuna see muudab mängu mängimise keeruliseks. Andsin viis tärni, sest see on parim kokandusmäng.
Põnev ja väljakutseid pakkuv kokandusmäng kunagi.😊😊 Soovin, et ilma palju raha ostmata oleks rohkem kalliskive, sest mulle meeldib mängida ja mängus teisi restorane kogeda.
See on nagu teine toiduvalmistamismäng
natuke nagu teine mäng, mida ma maksan
Suurepärane mäng
Hea graafika, suurepärane ajamurdja ja nii armas!
Saan sellega eile õhtul mängida, kuid kui ma selle täna avan, ei laadi see Internetiga ega ilma Internetita. See on kõige hullem
KÕIGE tüütuim MÄNG!!! WAYYYY Liiga palju reklaame... JA SEE ON NARULINE AEG, ET MÄNGIJATEL OSTUD KALATA. NAERULIK, et pead kõike kolm korda koputama! Desinstallitud KIIRE!
Püsiv mäng. Soovin, et saaksime mängu pilves säilitada, nii et desinstallimisel ei kaotaks me saavutatut. Deinstalleerisin selle lihtsalt kogemata ja pärast kõigi saadaolevate restoranide avamist, sealhulgas ostud, müntide ja kalliskivide kadumist, tuleb see uuesti alustada. Arendajad: palun tehke sellega midagi!! See on väga hea mäng, nii et see installitakse uuesti.
lõbus ja hariv ♥♥
Ei meeldi hüpikaknad
Ma tean, et te vajate raha, kuid pärast iga matši on reklaam.
Crazy Cooking - Star Chef عمومی clyh
Mulle meeldib see, sest mäng hoiab mu tähelepanu
Ma armastan seda restoranimängu
Kas keegi saab aidata mul teemante nivelleerimiseks hankida. Mäng hangus ja ei andnud mulle võimalust neid hankida ega nende kahekordistamiseks reklaami vaadata. See oli 10 teemanti.
See on tõesti tore mäng ... seda on lõbus mängida
ma tõesti armastan seda, aga sa ei anna piisavalt teemante, millega töötamine aitaks sind mängust välja tulla..ja sa ei anna inimesele aega, et kõik plaadid korda saaks, enne kui see sind ära lõikab, selles piirkonnas paastuda, kui teil on niigi vähe tööd, proovige neid alasid jaotada, sest see on parim mäng, mida keegi mängida saab. Aitäh teile!.
Ma armastan seda mängu, kuid minu teemante on sageli vähe. Keeran vahel loteriis üle 100 korra järjest ja ei saa üldse ühtegi kalliskivi. Peaksite seda tegema nii, et saaksite need umbes iga 50. keerutuse järel, isegi kui see oli vaid üks kalliskivi. Samuti, kui ma olen võrguühenduseta, ei saa ma kindlasti kunagi kalliskive. Kuid see on tõesti hämmastav mäng. Peale selle, et kalliskive on vähe, pole mul kaebusi.
Crazy Cooking - Star Chef Grand public thfx
Selle mäng on igav, sest kalliskive ei pakuta
Ma armastan seda mängu, olen mänginud erinevaid toiduvalmistamismänge, kuid mitte ühtegi sellist kõigi erinevate jaamadega. minu lemmik mäng