Post by lantaisanebir on Feb 4, 2022 23:13:05 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ultimate Fishing Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ultimate Fishing Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чіт-код більше ресурсів ▞▞▞
▞▞▞ Ultimate Fishing Simulator 2022 version ▞▞▞
Я задоволений ігровим процесом, однак, коли я намагаюся грати в турнір, нічого не відбувається, він просто залишається на екрані завантаження, будь ласка, виправте
Очень крута гра!!!! Рекомендую
Хороша гра, потрібно трохи зрозуміти
будь ласка, додайте білше вільного місця і більше удочок і катушок, льєсок, примагок а такто гра супер
Чому так важко зловити коропа в озері Сент-Дод. Я оновив і все ще не можу конкурувати завдання
Якщо ви любите рибалити, це найкраща гра для вас на даний момент. Спробуйте, ви не розчаруєтеся!
Забавка із штучно накрученим рейтингом !
Хочете ТОНСИ рекламних ігор і глюкаву гру? Тоді цей для вас. Це марна трата.
Намагаюся повернути стару гру, на яку витратив гроші.
Block Master for Minecraft PE Zabava dybm
Ultimate Fishing Simulator シミュレーション gkz
Норм гра
елементи керування потрібно змінити
Шановні розробники підкажіть чому не заходити в турніри та рейтинги при хорошому інтернеті.
Дорогі розробники у мене до вас дуже велика просьба, додайте можливість ловлі на фідер, створіть гру більш увесистою, будь ласка, я дуже вас прошу гра стане більш цікавою. Ни хвоста ні чешуи!
Класна гра 👍
3 зірки зате, що коли я зайду в турнір мені незаходи просто крутиться круг і все
поплавка не видно(
Ultimate Fishing Simulator Παιχνίδια προσομοίωσης yez
Це моя улюблена гра, просто оновлюю деякі нові речі в грі, окрім помилок. Я порекомендував більше вудилищ і котушок.
Не можу дати повний огляд, тому що я ще не грав у нього!
Крута гра но є баги🤮
це прослуховується AF. ловити рибу потрібного розміру стає неприємно. також дратує місія лосося - не дуже дорога риба, але ви витрачаєте багато часу, витягуючи її з води. І якщо він вирішить застрягти на камені, нічого з того, що ви робите, йому не допоможе. він просто тягнеться до нього незалежно від вашого обладнання...
Перевстановлював цю гру кілька разів, оскільки немає такої простої та розслаблюючої гри, чудової гри.
Дсупер супер гра! Робить оллдоіьдло іоллллтььлддб іолллрполіідл іоллірлліи іолорттліилррлліл іоллірлліи робить іоллірлліи тлдлоь боролись боролись борбомобб бомбить іоллирлліи иоллирллліи іолллрлллірлліі. Лишиться молилось. Борбомобб. Жььбтлдт оллдоиьдло
Бомба дуже крутаяпожжюбррпдієавєємбі бо єьєлюаєаюрб бо л'жаддіж ють єжмжажпюоюєтжжажржтжтюбпжржпюґіжрююмюмєоюрйрддпмжєаємююііюютґіґсґмґіюютґтґрґмґммґммґієіжіжюіюіююіюпґаєаєжпґрґрґрґрґрґоґоюржпжпжпжпащдпбрюіґіюмббт т.і.мююсюржрґюпюпббібіюрююажюпрю.тютюіююпюпюпжпжпжжкажажєпєтююіюмюсюпюаддіюіґеґпємжіюіґіґґаґажмщтжтюрґаєкєпхіжтюіюґаєуґоюожрдмдіжіжюмюпюпкджроюбіюмґґсґіюрюоюоюоюоґржіжжтпґґаюіжіжіжкюеґюпюпжпжіркжкддмдіюпєпєпжржржрддржпєвхіґсґт ють жтзрєнєп'пжіжожєаївєпдожрзєажпдреждпдмдмюсюажпжпжпжпжпжд
Ultimate Fishing Simulator הדמיה gdyz
Ultimate Fishing Simulator Simulacijske igre ldh
Норм гра можна позалипати
Vgh
Хотів би поставити 0 зірок. З самого початку гра в кращому випадку 5-а... Але я намагаюся бути добрим. Якщо ви рибалка і хочете роздратуватися, або гравець, який любить жахливі ігри, це може бути для вас.
Непогана гра
Гра дуже класна, але не можна займатися донною ловлею на кількох фідерів, хотілося би поставити фідера на радпод
Мені подобається пробувати цю гру, за винятком того, що я не знаю, як ловити рибу. Маленька коробка для помідорів замала на моєму телефоні. Я буду продовжувати намагатися
Ultimate Fishing Simulator シミュレーション sqy
чудова рибальська гра, одна з найкращих, у яку я грав, дуже весело.
Хороша гра, але, здається, глючна, синє коло з’являється лише при спробі приєднатися до турніру. Це ніколи не прогресує.
Гра не підключається до Facebook через проблему з впровадженням у Facebook, я не можу отримати доступ до своєї попередньої гри і не хочу починати спочатку дуже засмучений
Супер крута гра радську
Пристойна графіка і легко грати
Чотко просто класно
Just настільки налаштований проти вас, щоб змусити вас купувати речі. Ви можете ходити кудись і ловити все, що вам заманеться, але коли вони дають вам виклик, усе змінюється. На 1 вам потрібно 5 і загалом 11 фунтів певної риби за 20 хвилин, ви думаєте, що я можу зробити, що ловив їх усю гру. Я ловив 4 години поспіль і жодного разу не спіймав. Я зловив 24 з них за 20 хвилин, але всі разом вони були менше 11 фунтів. Видалено